I haven

Billig solbeskyttelse? Lej en parasol!

Solbeskyttelse er vigtig for at holde varmen ude om sommeren. Især vinduer, hvor der kommer meget lys ind, kan også slippe meget varme igennem. Mange mennesker køber derfor hurtigt en række gode solcremer eller skærme for at holde solen ude. Desværre er disse skærme ret dyre. Mennesker, der har få penge til rådighed, er derfor automatisk prisgivet af solen. Eller ikke? Sunshade lease kommer med en helt ny idé: leasing af en parasol.

 

Hvordan fungerer leasing?
Leasing er normalt ‘låntagning’ af et produkt mod betaling. Tænk bare på at lease en bil. Du betaler et månedligt gebyr, og du kan bruge bilen. Sådan fungerer det, når man leaser en parasol. Der er kun en meget vigtig forskel: ved slutningen af ​​leasingperioden er markisen virkelig din! Så det er ikke kun at låne, men også at betale det du laver.

Fordelene ved at lease en solskærm
Den største fordel ved at leje en markise er naturligvis, at du ikke skal bekymre dig om de høje indkøbsomkostninger. Derudover vedligeholdes skærmen. Hvis der er noget galt med det, vil forteltet blive repareret for dig. Du har en flot markise til et lille månedligt beløb og fremragende garantibetingelser i den periode, du leaser markisen.

Hvilke skærme kan du lease?
På Zonneschermlease.nl er der forskellige typer af skærme, som du kan lease. For eksempel er der fire typer foldbare armtelt, så du har et bredt udvalg. Desuden er der også en drop -screen og en zip -screen til rådighed til leje. Det er derfor bedst at finde en skærm, der passer godt til dit hjem og dine egne præferencer. Forteltene har hver deres prisklasse. Hver markise kan lejes i 5, 7 eller 10 år med vedligeholdelse inkluderet. Efter leasingperioden forbliver markisen din ejendom.

Leasing inkluderer måling og montering
Et lejemarkise skal naturligvis passe godt til dine vinduer. Fordi hver ramme er unik og kun få vinduer har en standardstørrelse, er tilpasning en del af den. Markisen, som du lejer, måles pænt for dig og leveres i størrelse. Omkostningerne hertil er inkluderet i lejebeløbet. Så du har ingen uventede ekstraomkostninger. Markisen er pænt monteret til dig, så det skal du heller ikke bekymre dig om. Ideel, ikke sandt?